Lid worden

Lijkt het je leuk om een keer mee te volleyballen, twijfel dan niet en kom langs. Je mag 4 keer gratis meetrainen alvorens je besluit om lid te worden. Je kunt naar een training komen die op het eerste gezicht het best lijkt aan te sluiten bij je niveau of leeftijd. Neem gelijk je sportkleding mee en doe mee! Je bent van harte welkom bij onze vereniging.

Voor iedereen tussen de 6 en 70 jaar is er wel een geschikt team of niveau te vinden om actief mee te spelen. Onze trainingsavonden zijn op maandag en woensdag, voor meer informatie over de tijden kijk je in het menu onder het kopje ‘Voor leden’ en vervolgens ‘Trainingstijden’.

Heb je een aantal keer meegetraind en je bent ervan overtuigd dat je lid wilt worden?

Je aanmelden als lid is heel eenvoudig en kun je op meerdere manieren doen. Je kunt telefonisch contact op nemen met een bestuurslid (kijk voor telefoonnummers onder het kopje ‘Bestuur’ in het menu), of door op een trainingsavond aan je trainer aan te geven dat je lid wilt worden, ook je kunt een lidmaatschap formulier hier downloaden en invullen en afgeven aan een trainer of bestuurslid.

De contributie is afhankelijk van het niveau dat je wilt gaan spelen. Kijk voor de juiste bedragen in het menu onder ‘Lidmaatschap‘ .

Als je kiest om onderstaand formulier in te vullen, zullen wij telefonisch contact met je opnemen om de laatste dingen te regelen voor het lidmaatschap.

Onze vereniging houdt haar leden op de hoogte door middel van een nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt verzonden wanneer er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, dit kan dus zeer onregelmatig zijn.

Scroll naar boven